7 unieke dingen die de vagina kan doen

Klinische tests van regeneratieve celveiligheid endometrium of “stamcellen” zijn aan de gang om patiënten te behandelen met stagnatie van hartfalen. Deze stamcellen worden verwijderd – gewoon niet vallen! – Menstrueel bloed en gecultiveerd om verschillende soorten cellen in het lichaam te genereren.

In dit geval veranderen stamcellen in de spiercellen van het hart. Dit zijn momenteel experimentele studies, geen gemeenschappelijke procedure, maar als het lukt, kan het veel patiënten helpen.

2. Heeft een onafhankelijke functie.

Dit is wat transparante of witte afvoer werd uitgelegd. Het is absoluut normaal: net als bacteriën en oude cellen hebben ze voltooid om pathogenen in de baarmoeder te voorkomen.

Daarom hoeft u de intieme toiletzeepplaatsen niet te wassen (alleen speciaal! U kunt ook kindershampoo gebruiken): het zal een gezonde pH -balans breken. En geen notitieboekje!

3. Kan de kleur veranderen.

Zoals u weet, zijn al deze organen vormen en maten als gevolg van genetica. Maar het blijkt dat ze ook de kleur kunnen veranderen. Tijdens seksuele stimulatie of zwangerschap verandert cialis 20 mg het tij van het bloed en de kleur van externe seksuele organen: het wordt dieper, donkerder.

Wanneer de menopauze komt, kan het verlies van oestrogeen ook een verandering in kleur veroorzaken: het slijmvlies wordt lichter en krijgt een meer saaie schaduw dan voorheen. Het is geweldig, maar normaal eigendom en maakt zich nergens zorgen over.

4. Het kan sterker worden.

En niet alleen met behulp van conische oefeningen (die de kwaliteit van het orgasme verbeteren). Een zaak op de bekkendag. Ongeveer een van de drie vrouwen lijdt aan bekkenbodemstoornissen, wat leidt tot problemen met blaasregeling, lekkage van urine en pijn. En dit is een probleem, niet alleen vanwege de oudere of bevalling. Dit gebeurt met patiënten van alle leeftijden, inclusief jonge irritante meisjes.

Goed nieuws: het wordt behandeld. Artsen bevestigen dat bekkenbodemspieroefeningen zullen helpen om met succes blaasbesturingsproblemen op te lossen. Je kunt het zelf thuis doen.

Bovendien is het in het geval van dergelijke problemen nuttig om de cafeïnegroep te verminderen en geen overdreven water te drinken (het Institute of Medicine beveelt een vrouw aan om negen kopjes per dag te drinken) en zelfs blaastraining – om langere pauzes tussen bezoeken te onderbreken tussen bezoeken tussen naar de blaas die sluit. Het is het natuurlijk niet waard!)).

De aanbevolen breuk tussen twee bezoeken aan het toilet is ongeveer drie uur (op voorwaarde dat u geen negen kopjes drinkt).

5. Is in staat om een ​​penisval te worden.

Dit zeldzame fenomeen wordt penis captivus genoemd, wat betekent “leden vangen”. Tijdens geslachtsgemeenschap knijpen de bekkenspieren van de vagina in een gallus die iets sterker is dan normaal, en het zal moeilijk zijn om te extraheren. Het schuldige fenomeen wordt ook een leegte genoemd in de vagina. Westerse artsen adviseren “Lie, Not Move, Call 911”. Russisch – introduceer de partner van Binger in de anus en stop zachtjes om de huidige lucht te geven. Het vacuüm is verbroken, de val gaat open.

6. Is in staat tot vele soorten orgasme.

Clitoris, vagina, baarmoederhals, gemengd enzovoort – afhankelijk van de zone, waarvan de stimulatie ertoe leidde. En de piek van plezier is een meervoudig orgasme dat gebeurt wanneer een vrouw een beetje ontspant na het eerste orgasme, maar niet helemaal, en volgt vervolgens de nieuwe golf en nieuw.

7. Er kunnen er twee zijn.

Ja, dit is een grote zeldzaamheid, en toch worden sommige meisjes geboren met een dubbele baarmoeder en vagina, verdeeld in twee afzonderlijke holtes. Tegelijkertijd, een meisje, hoe moeten er twee eierstokken en twee eierstokken zijn. Zonneren is het kenmerk dat de baarmoeder kan bestaan ​​in anti -verias, en slechte kosten https://geenerectie.com/erectiestoornissen-bij-mannen/ zullen twee keer per maand moeten verdragen. Zelfs wanneer hij zwanger is, kan zo’n vrouw dagen, weken of maanden later duren om zwanger te worden van het tweede fruit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *